Vállalatunk fő irányelvei

 

Az ügyfél az első

Célunk az, hogy a felhasználók elvárásainak megfelelő, minőségi termékekkel szolgáljuk ki őket. Ezt a célt a munkatársaink és partnereink közötti jó kommunikációval, kapcsolatok ápolásával, termékeink ilyen irányú fejlesztésével érjük el.

A lehető legjobb termék

Termékeink ügyfeleink elvárásain túl, feleljenek meg a hazi és nemzetközi műszaki követelményeknek, és ezen megfelelőségeket certifikátokkal tudjuk igazolni.

Partnereinkkkel való jó kapcsolat

Nagy figyelmet fordítunk a beszállítókkal, partnerekkel való jó kapcsolat fenntartására. Bármi felmerülő kérdésben, megpróbálunk a segítségükre lenni.

Környezetvédelem

 

A gyártás során nagy figyelmet fordítunk arra, hogy lehető legkisebb anyagi, emberi és természeti ráfordítással, energiatakarékos és környezetkímélő technológiával készüljenek termékeink. Ennek keretében 2009-ben felújítottuk a gyárat, amely során korszerűbb fűtést kapott, az öntöde hulladék hőjének hasznosítását hőcserélővel oldottuk meg, a csarnok nyílászáróit lecseréltük és szigeteltük a gyárat. A korszerűsítés eredményeként várható gázfogyasztásunk éves szinten ~13.200 m3-rel csökken.