Lehet bankkártyával fizetni?

Jelenleg ez  nem lehetséges. Ha webshopunkban rendel, egy tájékoztató emailt kap a megrendelt termékről. Csomag feladáskor utánvéttel vagy átutalással lehet fizetni.

Elállhatok a vásárlástól 3 munkanapon belül?

Amennyiben a vásárolt termék 3 munkanapon belül rendeltetésszerû használat során meghibásodik, Önt megilleti a 72 órás csere egy új termékre. Bizonyos esetekben nem dönthetõ el azonnal a hiba jellege, ilyenkor jegyzõkönyv ellenében átvesszük a terméket, és  kivizsgáltatjuk a hibát. Amennyiben a hiba a 72 órás csere hatálya alá esik, a terméket nem javítjuk, hanem kicseréljük egy új példányra. Amennyiben a cserealap megállapítható, de nem tudjuk azonnal azonos termékre cserélni, visszafizetjük a vételárat, vagy lehetõség van megvárni a csereterméket.

Elállhatok a vásárlástól 8 napon belül?

Futárszolgálattal történõ kiszállítás esetén az átvételt követõen Ön 8 munkanapon belül élhet az Önt megilletõ elállási joggal. Elállási szándékunkat szóban (06-33-506-690), postai úton (2521 Csolnok, Szénbányászok útja 32.) és e-mailben (csz&csz.hu) is kifejezésre juttathatja. Eladó köteles legkésõbb 30 napon belül a fogyasztó által kifizetett teljes összeget visszatéríteni. A fogyasztót terheli a termék visszajuttatásának költsége.

Hány év garancia vana termékekre?

1 év garanciát vállalunk.

Hol tudok felirakozni a hírlevélre?

A főoldal bal oldali panel részénél, a termék kategóriák alatt. A hírelevünkben értesülhetsz a legújabb akciókról vagy akár az iparágat érintő új híreket, információkat tudhat meg.

Elfelejtettem a jelszavam, mit tegyek?

Az oldal tetején jobb oldal található, szürke boxban az “Elfelejtette a jleszót?”

Hol tudom módosítani a személyes adataimat?

A regisztráció után a saját adatok fülön.

Hol tekinthetem meg az Általános Szerződési Feltételeket?

Az oldal tetején található Vásárlási feltételeknél.

Nagyobb megrendelés esetén értékhatártól függően, akár ingyenesen is Budapestre szállítják a terméket?

Igen, ha nagyobb tételt rendel, megbeszélés szerint lehet erről szó. Erről érdeklődjön kollégánktól a 06-30-560-6134-es számon.