ÖNTÖDE

Cégünk több mint 40 éve foglalkozik alumínium és bronz öntésével és ezek megmunkálásával, összeszerelésével, kis-közepes és nagy szériákban. Az évek során nagy tapasztalatra tettünk szert a munkáink során. Gyártmányaink nagy részét a tűzoltó technikai termékek gyártása adja, de az ipar más részeire is szállítunk öntvényeket.

A technológiánk a gravitációs kokillaöntés, homokmagos kokillaöntés, amellyel alumínium és bronz öntvényeket is gyártunk. Főbb anyagok amivel dolgozunk, AlSi7Mg, AlSi10Mg, AlSi12, CuAl10Fe1, de igény esetén más anyagok öntését is vállaljuk amennyiben a technológia lehetővé teszi. 4 db gázfűtésű tégellyel rendelkezünk, éves kapacitásunk terméktől függően 200-300 tonna/év.

Vállaljuk öntőszerszámok tervezését és azok legyártását. A szerszámok hosszú élettartalma érdekében, kizárólag a legjobb minőségű alapanyagokkal dolgozunk.

Igény esetén öntvényeinket meg is munkáljuk, erre 4db CNC eszterga és számos más megmunkáló gép áll rendelkezésre, természetesen vállaljuk az alkatrészek hőkezelését, és festését is igény szerint.