Vásárlási feltételek

I. Regisztráció
I.1 Web áruházunkban regisztráció nélkül is böngészhet, azaz ismerkedhet termékeinkkel és árainkkal.
I.2 Ha vásárolni szeretne, szükséges regisztrálnia magát. Így adhatja meg számlázási és szállítási adatait. Ez Önnek is kényelmes megoldás, mert ha újra nálunk vásárol, belépéskor elegendő megadnia felhasználónevét és jelszavát, és már rendelhet is.
I.3 Regisztrálás / belépés után az Ön neve megjelenik a főoldal jobb oldalán fent. Az adatok módosítására megrendeléskor van lehetőség.

II. Vásárlás
II.1 A megvásárolni kívánt termékeket a termékek főlapjáról kosarába gyűjtheti. Ha kosarában már van termék, annak állapotát a vásárlás végösszegével együtt folyamatosan nyomon követheti. Ha mindent összegyűjtött, amit vásárolni szeretne, a “Megrendel” gombra kattintva jut tovább a vásárlási folyamatban.
II.2 A megrendelés elküldése előtt választhat szállítási címet, szállítási módot, fizetési módot, majd ismét a kosarának tartalma jelenik meg. Itt ellenőrizze az adatait, a szállítási címet és a megrendelt termékeket! Ha valamely adat hibás, a megrendelés elküldése előtt még módosíthatja.
II.3 A “Rendelés feladása” gomb megnyomásával küldi el nekünk megrendelését. melyet automatikusan, elektronikus levél útján megerősítünk. Abban az esetben, ha rendelése feldolgozásakor mindent rendben találunk, automatikusan teljesítjük azt, mely ezt követően nem vonható vissza és nem módosítható.
II.4 Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keresse meg Vevőszolgálatunkat a csz@csz.hu  címen vagy a  06(33)-506-690-es telefonszámon.
II.5 Megrendelésének leadásával Ön a Dunamenti CSZ Kft. vásárlója lesz. Kérjük, tanulmányozza át az alábbi tudnivalókat:

III. Távszerződés
III.1 A szerződés tárgya a Dunamenti CSZ Kft. internetes áruházában található valamennyi árucikk.
III.2 Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon tudhatja meg.
III.3 Adataink:
Cég képviselője: Kreitner Zoltán
Cím: 2521 Csolnok, Szénbányászok útja 32.
Adóigazgatási szám: 24812111-2-11
Cégjegyzékszám: 11-09-022395

NAIH Szám:
Telefonszám: 06(33)506-690, 06(33)506-691
E-mail cím: csz@csz.hu
III.4 A megrendelőlap kitöltésével és elküldésével és annak az Dunamenti CSZ Kft. e-mail által történő visszaigazolásával a 45/2014.(II.26.) Kormányrendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre a Dunamenti CSZ Kft.,  2521 Csolnok, Szénbányászok útja 32. (Adószám: 24812111-2-11, Cégjegyzékszám: 11-09-022395) mint Szolgáltató, valamint a Megrendelő, mint Vevő között az alábbi feltételek szerint:
•    A Szállító köteles utánvéttel vagy kiszállítás útján a Vevő által a Megrendelőlapon kiválasztott termékeket az azon megjelölt szállítási címre eljuttatni. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a Szállító köteles haladéktalanul e-mail vagy telefon útján felvenni a kapcsolatot Vevővel a továbbiak egyeztetése érdekében.
•    Vevő köteles az általa feladott Megrendelőlapon megjelölt és a Szállító által a megadott címre kiszállíttatott termékeket átvenni, a Szállító által küldött visszaigazoláson feltüntetett vételárat – mely a termékek csomagolási és szállítási költségeit is tartalmazza – készpénzben a kézbesítő részére kifizetni.
•    Az esetleges jogviták elbírálására Felek a Pesti Központi Kerületi Bíróság illetékességét kötik ki.
•    Az itt nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 45/2014.(II.26.) Kormány rendelet szabályai az irányadóak.
III.5 A honlap használatának segítségével létrejövő szerződések nyelve a magyar, az ily módon kötött szerződések nem minősülnek írásba foglalt szerződésnek, és azokat a Dunamenti CSZ Kft. nem iktatja.

IV. Vételár, fizetési feltételek, szállítási információk

IV.1 Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára forintban, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. A termékek mellett szereplő vételárak biztosan nem változnak meg a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban, Ön tehát azt az árat fizeti, amelyet megrendeléskor lát az oldalon.
IV.2 A kiállított termékszámla megfelel az ÁFA tv. ill. PM rendeletekben előírt kötelezettségeknek!
IV.3 A végszámla kiegyenlítése és a szállítás az alábbi módon történhet:
•    Futárszolgálat igénybevételével az országban bárhova kiszállítjuk. Mivel nagyobb megrendelés esetén Budapestre cégünk kiszállítja a terméket, lehetőség van időpont egyeztetésre, amit a megjegyzés rovatban kérünk jelezni. Webáruházunkban bankkártyával, utánvéttel vagy átutalással lehet fizetni.
IV.4 A szállítási idő 2 munkanap. A szállítási határidők módosítási jogát fenntartjuk.

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után Önt a K&H Pénzforgalmi Szolgáltató Kft. weblapjára irányítjuk, ahol a K&H Pénzforgalmi Szolgáltató Kft. által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál “fizetés bankkártyával” feliratra kattintsanak, majd a K&H Pénzforgalmi Szolgáltató Kft. fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát és háromjegyű biztonsági kódját megadják.

A K&H Pénzforgalmi Szolgáltató Kft. a VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, és Maestro típusú kártyákat fogadja el.

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.
A K&H Pénzforgalmi Szolgáltató Kft. a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a K&H Pénzforgalmi Szolgáltató Kft. hibaüzenetben közli a hiba okát.

V. Külföldi rendelés
V.1 Külföldi megrendelésre is nyújtunk lehetőséget, kérjük erre vonatkozó kérését a megrendelés során a megjegyzés mezőben és egy e-mailben külön is jelezze!
V.2 E-mailes egyeztetés után, az ellenérték és a szállítási költség átutalásának beérkezése után a megrendelés kézbesítése ilyen esetekben plusz két hetet vesz igénybe.

VI. Vásárlástól való elállás joga, szavatosság
VI.1 A vevő az áru átvételét követő 14 naptári napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a távollévők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet szerint.
VI.2 A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket.
VI.3 A vevő elállása esetén a Dunamenti CSZ Kft. az áru ellenértékét haladéktalanul, de legkésőbb tizennégy napon belül visszatéríti.
VI.4 A Dunamenti CSZ Kft. kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén téríti vissza a vételárat.
VI.5 Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 19/2014(IV.29.) NGM rendeletben foglaltak az irányadóak.

VII. A felelősség korlátozása
VII.1 Az ontode-csolnok.hu áruházban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.
VII.2 Az ontode-csolnok.hu semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következtek be:
•    Az Interneten küldött és / vagy fogadott bármilyen adat.
•    Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza az ontode-csolnok.hu áruház akadálytalan működését és a vásárlást.
•    Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.
•    Bármely levél – függetlenül attól, hogy papír, vagy elektronikus formában érkezett – , de főleg bármilyen adat elvesztése.
•    Bármely szoftver nem megfelelő működése.
•    Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.
VII.3 Az ontode-csolnok.hu nem felelős semmilyen alapon, semmilyen kárért, függetlenül attól, hogy direkt, vagy indirekt, ami azontode-csolnok.hu áruházhoz való csatlakozás miatt következett be.
VII.4 A résztvevő felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.
VII.5 Egyedül a vásárló felelős az ontode-csolnok.hu áruházhoz való kapcsolódásáért és az ontode-csolnok.hu áruházban való vásárlásért.
VII.6 Az ontode-csolnok.hu nem vonható felelősségre semmilyen esetben vis maior esetén vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll.
VII.7 Az ontode-csolnok.hu szabadon megváltoztathat bármilyen árat, határidőt. A változás az ontode-csolnok.hu áruházban történt megjelentés időpontjától lép életbe.
VII.8 Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor online megtalálható az ontode-csolnok.hu áruházban. Bármely résztvevőnek, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, fel kell hagynia a vásárlással.
VII.9 Az ontode-csolnok.hu szabadon beperelhet bármely személyt, aki csalást követ el vagy annak elkövetésével próbálkozik. Azonban az ontode-csolnok.hu nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely résztvevő rovására történt csalás miatt.
VII.10 Abban az esetben, ha a résztvevő bármilyen formában megsérti a szabályokat, az ontode-csolnok.hu szabadon érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját, vásárlását és a vevő nem jogosult fellebbezni a döntés ellen.

VIII. Adatvédelem

VIII.1 Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk.
VIII.2 Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél az cégünk alvállalkozójaként működik együtt. Ekkor azonban, az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.