2008. februárban a Csolnoki Szerelvénygyártó Kft. csatlakozott a Dunamenti Csoporthoz.

A Dunamenti VK Zrt. és leányvállalatai, összes dolgozója évtizedek óta elkötelezetten dolgozik az építészet, tűzvédelem területén. Tevékenységünk során két fő szempontot tűztünk ki magunk elé: minél teljesebb szolgáltatást nyújtani megrendelőinknek, ill. minőségi munkát végezni.

Hogy megfeleljünk az első szempontnak, folyamatosan fejlesztjük termékeinket, illetve számos partnercégünk termékeivel egészítjük ki saját kínálatunkat. Ugyanakkor igyekszünk vevőinket a tervezéstől, az anyagok biztosításán keresztül a kulcsrakész kivitelezéséig mindenben kiszolgálni.

A minőségbiztosítás terén a kezdetektől külön rendszert alakítottunk ki a termékeink jó minőségének folyamatos és külső intézetek által is ellenőrzött biztosítására.

Az elsők között szereztük meg minősítésünket Nukleáris létesítményekben végezhető munkákra, valamint a tűzvédelem terén az országban először auditáltattuk magunkat 1996-ban az ISO 9000 minőség-biztosítási szabvány szerint. Jelenleg az ISO 9001:2015 minőségbiztosítási rendszer garantálja termékeink minőségét.

Mindezekkel legfőbb célunkat, vevőink megelégedettségét szeretnénk elérni.