V2-D tűzcsapszekrény,tartozékokkal

146 530 Ft (115378 Ft + ÁFA )

Merevtömlős tűzcsapszekrény, tartozékokkal. Szelepkerekes falitűzcsap, 30fm D-25 alaktartó tömlő, sugárcső.  A termék teljesítménynyilatkozattal és CE tanúsítással rendelkezik. 100% Magyar gyártmány!

Tömeg 24 kg
Méretek 65 × 25 × 80 cm
Cikkszám: 01 9800 2000 00 Kategória:

A megadott súly tartozékokkal és vízzel telt tömlővel együtt 46kg.

ALKALMAZÁSI TERÜLET:

Kiépített tűzvíz hálózatokhoz Pl: középületek, szállodák, raktárak.

TARTOZÉKOK:

  • alaktartó tömlő D-30 fm
  • sugárcső D
  • falitűzcsap C-2″
  • tömlőkifordító D átmérő 530

ANYAGA:
FeP-01 minőségű finom acéllemez

SZERKEZET, KIVITEL:
Önmagában hajlított kerettel, kívül-belül festve. A tűzcsapbevezetéshez szolgáló kivágás a szekrény hátlapján, vagy oldalán képezhető. A szekrény széria felszerelésként süllyesztett kivitelű zárral rendelkezik. Plombálási lehetőség minden esetben van. Az oldalfalon lévő kivágás a tűzivízhálózatokhoz való csatlakozásra szolgál. Lehetőség van központi tűzjelző beépítésére.

FELÜLETVÉDELEM:
Kétrétegű lakkfesték vagy porszórás. Alapszín piros, de a RAL-skála bármely színével gyártjuk.

SZERELÉSI ÚTMUTATÓ:
A tömlőt a falitűzcsappal és a sugárcsővel összekapcsolva helyezzük a szekrénybe. A falba süllyesztett kivitelű (V1) tűzcsapcszekrénynél a falnyílás a szekrényméretnél 20mm-el legyen nagyobb. A hézagot a 30mm-es takarólemez fedi le.

A falon kívüli (V2) tűzcsapszekrények szerelése a hátlapon található furatokkal lehetséges. A helyi adottságoknak megfelelően a súly ismeretében biztonságos felerősítést kell alkalmazni.

A falitűzcsap működtető eleme körül legalább 35mm szabad távolságot kell biztosítani!

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:
Az ajtó nyitása után a sugárcsövet kiemeljük. A falitűzcsapot kinyitjuk. A tömlőt szükséges hosszban kihúzva a sugárcső kinyitásával megkezdjük az oltást.